Belarti van Artimar

Passion for stone

Artimar produceert in Tongeren België schitterende tafels van zeer uiteenlopende types natuursteen, composiet en keramiek.

Belarti, een tafelmerk van Artimar NV, marktleider in steenproducten. Dankzij de grote productievolumes van verschillende steenproducten kan Artimar de beste service, kwaliteit en prijs aanbieden. Artimar produceert in Tongeren België schitterende tafels van zeer uiteenlopende types natuursteen, composiet en keramiek. Geheel afgestemd op uw wensen en met recht een uniek stukje vakmanschap.

De meeste tafels kunnen gemaakt worden in iedere denkbare lengte en breedte. Artimar heeft het grootste assortiment van natuursteen, composiet en keramiek, in Europa. Géén enkele andere tafel producent biedt dit ruim gamma aan kleuren aan.

Over ons

100% DUURZAME
EN BELGISCHE HANDEL

Perfection is a moving target Perfection is a moving target

Bij Belarti gaan we voor 360° zorgzaamheid naar al onze stakeholders toe: klanten, medewerkers, aandeelhouders, leveranciers én onze samenleving. Als familiebedrijf zit het nl in onze genen om zorg te dragen voor elkaar én de maatschappij waarin we leven.

Tegen 2025 engageren we ons om klimaatneutraal te zijn voor de activiteiten die we rechtstreeks controleren. 70% van onze toonzalen en productie zijn op dit moment al klimaatneutraal, maar we zijn er nog niet: doorgedreven isolatie, ledverlichting, isolerend glas, duurzame meubels, zonnepanelen, full elektriek, vehicle Fleet.

Wij leveren onze tafels in een straal van 200 km rond Tongeren in combinatie met al de producten die Artimar levert in deze regio. Onze tafels zijn > 95% recyclebaar!

Creatief

Gebaseerd op decennia ervaring in maatwerk van kostbare gesteentes in projecten, keukens en badkamers, lanceert Artimar NV een eigen tafel merk Belarti.

Technisch

We verwent klanten met krasvrije mogelijkheden, uiterst exclusieve materialen, unieke tafel rand- en hoekafwerkingen.

Afgewerkt

De slogan "Crafted to the Edge" komt voort uit onze randafwerking bij ronde en ellipsvormige zwevende tafelbladen, die met behoudt van een 30 graden radiale hoek afgewerkt worden in alle materialen.

Passioneel

Dit is een van de grootste personalisatie mogelijkheden ooit. Voor de hoekige zwevende tafelbladen, werken wij standaard met diamantpunt hoekafwerking.

duurzame meubels

Dus als je op zoek bent naar nieuwe tafels voor je huis of kantoor, overweeg dan zeker duurzame opties bij ons. Kies voor duurzaamheid en maak een bewuste keuze voor de toekomst!

de beste service en kwaliteit

Belarti biedt stabiel ontwikkelde en hedendaags ontworpen tafels die 100% in Belgie gemaakt worden.

100% DUURZAME
EN BELGISCHE HANDEL

Belarti van Artimar

Meer Stijlen, Vormen En Maten!